BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

: : joM ikOt BloG kAmI : :

There was an error in this gadget

# RaYa Ke3..kAmi bEr3 # 2.0.1.2 #

# RaYa Ke3..kAmi bEr3 # 2.0.1.2 #

Tuesday, 19 July 2011

: : VIRUS FACEBOOK YANG SGT JAHAT : :

hisshhhh...macam2x sekarang ni kan....virus la apa la....apa lah nak jadi dengan dunia kita ni...aku pun tak tau nak cakap camna...sebelum ni aku just baca kat wall yang kawan2x aku tulis pasal virus ni....ha!!!last2x kena lak kat aku tadi...huhh!!bodoh punya orang....bila semua manusia dah celik IT, camni lah jadinya.....dunia...dunia....

lagi 10 tahun akan datang tak tau lar apa lak yang akan berlaku kan...kalau sekarang ni ada FACEBOOK...ag 10 thun nanti ada apa lah agaknya kan....

FACEBOOK  ni ada keburukkan dan kebaikannya...tapi bagi aku banyak keburukan dari kebaikan...aku rasa aku patut delete akaun FACEBOOK aku tu...

0 ulasan: