BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

: : joM ikOt BloG kAmI : :

There was an error in this gadget

# RaYa Ke3..kAmi bEr3 # 2.0.1.2 #

# RaYa Ke3..kAmi bEr3 # 2.0.1.2 #

Wednesday, 24 August 2011

Wahhh...raya lagi bapew ari jew agi neh..
tak sabar nyew nak blek kampung ku...
and paling tak sabar nak jumpa dengan someone...
someone special ke tak special eerrkk??
huhuhu...
hope xujan lar ari aku nk blek nanti...
ujan2x...xmao turun yew ari sabtu neh...
t0 kawan2x ku smua...
selamat hari raya yew...maaf taw law ada salah ngan u'ollz..
jmput2x lar dtg umh yew..
t0 kwan2x yg bru nak balik tuu, hati2x yew....
$ E L @ M @ T   H @ R !   R @ Y @   @ ! D ! L F ! T R !

Saturday, 13 August 2011

Hari ni aku rasa happy sangat, sebab BFF aku kol aku tadi...hehehe...akhirnya dya gtaw gak aku yg dya dh nak bertunang...alhamdulillah...sampai gak jodoh BFF aku ni....Ehh aku ni pew kes nya...terlebey seronok plak...Aku dah lma knl dgn BFF aku ni....sejak dri form 3 aku berkawan dengan dya....susah senang aku,dya selalu ada...tu baru lah teman sejatikan....hope frenzship aku dgn dya hingga ke akhir hayat...harap sangat dya bahagia dengan insan tersayang.... Ermmm tapi yang sedey nya aku ni ha...xbertemu2 jodoh lagi...aduhaiii jodoh oh jodoh kt mana la kau jodoh....jelez kowt tgk member dh tunang and kawen....errrr.....
   ZATY stop!!!xyah nk fikir sgt...law ada jodoh, xkemana la...mungkin blom smpai masa dan ketika nya lgi....Aminnn...moga2 cepat la jodoh aku..heheheh(Gedikkzzz)

P/S : untuk kawan ku yg tersayang Norhaida Jaafar....semoga berbahagia yew...xmaw lupakan aku taw....mizz uuuuu frenz

Friday, 12 August 2011

RoMANTiK ++ KELaKAR

Gadis : hari ni saye akan menjalani pembedahan jantung .

Jejake : saye tau . I love you !


Gadis : i love you too ! ♥


(bile sedar dari pembedahan gadis tengok jejake takde . Tapi ayah die 



je ade)


Gadis : mane bf saye ayah ?


Ayah : siti tau tak siape yang dermakan jantung untuk siti ? :(

Gadis : apaaa ? (terus menangis)


T_____T


Ayah : hehe . Takde la . Ayah melawak je . Die pergi tandas ;D


hahahahah....


Sabor Je Lah~

Thursday, 11 August 2011

Sesalan Manusia...

bila insan yang kita syg ada depan mata kita,
kita tak pernah nk menghargai dya....
selalu marah2x dya wlaupun kita yg slh....
tpi dya tetap pujuk kita....
xpernah dya tinggikan suara ngan kita...
Ya Allah, berdosa nya kita...
dya selalu ada di sisi saat kita memerlukan dya.
tp kita tak pernah ada dengan dia bila dya perlukan kita..
sekarang...
dya dah pergi jauh dari kita...
kita rindu sangat2x dekat dya...
kita nk dya layan kita cm dulu....
kita sayang dya....
kita harap sgt dya dpt maafkan kita.....
AR tlong maafkan NI

sketsa Sebelom Dan Slepas BercoUPLe

SEBELUM COUPLE :


L: ye! abg dh lme tnggu saat nie!

P: abg nk tngglkn syg ke?


L: mestilah x? tolong jgn fkir mcm 2. xmngkin trjadi!!


P: abg cntakn sygkan?


L: ye,tiap hari.


P: abg prnh tipu syg x?


L: X! nape syg sllu tnye cm2?


P: abg akn selalu kluar dengan syg tk?


L: stiap kali ada pluang abg tk kan lepaskn.


P: abg akn pkul syg?


L: giler ke?abg bkn llaki cm2!



P: bleh ke syg prcyekn abg?

L: yaa!


P: syg!



SELEPAS COUPLE:


baca dari bawah hingga atas.
.