BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

: : joM ikOt BloG kAmI : :

There was an error in this gadget

# RaYa Ke3..kAmi bEr3 # 2.0.1.2 #

# RaYa Ke3..kAmi bEr3 # 2.0.1.2 #

Monday, 18 July 2011

Miss_riNdu_wIndu..

: : aku sayang mama aku : :
Ermmmm...dah 2 bulan aku tak balik kampung...rindunya kat mama aku...hari2 kerja, smpai tak da masa nak balik kampung. Tak lama lagi kan nak raya, so kena la cari duit lebih sikit...huhuhu...
Ma, akak rindu gilew kat ma...tunggu akak balik tau....
~> Love U Mama <~



: : adeQ2 yG akU sAyaNg : :
~> ct (baju pink) > adeq aku yang ke 3, baru form 2 tahun ni...suka gaduh dengan aku..tak pernah bersaatu hati...tapi ada gak la time kami boleh ngam....tp banyak gaduh dari berbaik...agak pemalas..kompem nak bebai dulu law kena buat kerja...tapi aku tetap sayang dia...sebab dia kan adeq aku..

~> baby ( baju puteh)  > Baby tua..hehehe...yang ni yang paling kecik sekali...skrang dah umo 10 thun...yang ni paling rapat dengan aku...manja sikit sebab dia yang bongsu...rajin buat kerja...wlaupun bongsu tapi diA
 lebih matang dari adeq yang no 3...

~> angah > haa...ni adeq aku yang ke 2...paling susah nak bela budak sowang ni....suka cari pasal dengan aku...suka wat masalah...tapi kadang2 pala otak dia ni leh pakai gak...budak pandai...tapi entah la....no komen...skrang umo dia 18...gadoh2 pun aku tetap syg kt adeq aku ni...




hahaha...susah gilew aku nak ambek gambar mama ngan abah aku ni...abah aku ni agak malu-malu kucing...so susah untk aku ambek gambar dia....suka ja aku tengok mama ngan abah aku macam ni....aku sayang sangat2x kat mama ngan abah aku...tipu la law ada owang cakap dia tak sayang kat mak ayah dia kan...
Ma..Abah...terima kasih sebab dah besarkan kakak...kakak janji, kakak akan balas jasa ma ngan abah....dah banyak ma ngan abah berkorban untuk besarkan kami 4 beradik...

~>ABAH~~~~~~~MAMA<~
     !           !           !           !
aKaK        aNgAh      CiTy        bABy

0 ulasan: