BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

: : joM ikOt BloG kAmI : :

There was an error in this gadget

# RaYa Ke3..kAmi bEr3 # 2.0.1.2 #

# RaYa Ke3..kAmi bEr3 # 2.0.1.2 #

Tuesday, 18 September 2012

G.u.R.L + B.e.A.u.T.i.F.u.L

Okey...
Di awal pagi smbil tunggu ckup masa nk pergi kerja...
Atiy masok kerja kul 10.. so banyak masa untuk merepek kt sini...
hek3x...

Okey jom story pasal tajuk di atas.... Gurl + Beautiful...
perempuan + kecantikkan...

Ada ke pompuan yang tak suka nampak canteq?? Urmmm...ada ke??
Mungkin 1 dalam 100 kot yang xsuka nampak cantik kan...
Percaya x gurl sanggup berhabis duit just sebab nak nampak canteq
n perfect dari kawan2 lain...
Oppzzz... wahai gurl2 sekalian....
nak nampak canteq tu buley tapi niat tu kena btol...
btol x??
Niat tu biarlah kerana Allah swt...
kan..kan..kan...
and lgi 1
Sapew cakap tutup aurat xleh nampak cantik...
buley gak kan...cer tengok Heliza Helmi tu...
huhuhu...Atiy minat sangat ngan dya...
style dya mmg sweet...
canteq and aurat maseh terjaga...

Xpayah pun nk beli pakaian mahal2 law pakaian tu menampakkan diri kita neh murah
tak da gunanya jugak...
btol x?
biar murah xpe, asalkan maruah diri kita terjaga....
hehehe....
(xtuju untuk sapew2 pun eaa)

Owhh..owhhh...atiy dah lewat lah....nak pergi kerja dulu... Pasal entri PENYAKIT HATI yang atiy janji nk wat tu, nanti eaa...sebab agak bizi skit skunk neh...


# Jual produk kecantikkan kena pakai cantik2 jugak, sebab nak yakinkan customer #
~ S.A.Y.O.N.A.R.A ~